Despre noi

Top Stil Virginia - Brasov Romania Top Stil Virginia - Brasov Romania Top Stil Virginia - Brasov Romania Top Stil Virginia - Brasov Romania

MATERIA propune o noua filozofie in amenajarea spatiilor. Produse si tehnologii innovative, respectul pentru mediu, respectul pentru produsul artizanal sunt valorile dupa care ne ghidam. MATERIA este recunoscuta pentru originalitatea, rafinatetea, atentia pentru detalii si pentru competentele tehnice folosite pentru crearea unui mobilier de inalta calitate.

Forma, culoarea, materialele si tehnologiile inovative fac ca MATERIA sa exceleze in mestesugirea mobilierului si sa impinga tot mai mult limitele de creatie a designerilor.

Istorie

Top Stil Virginia a luat nastere in 2003 ca producator de mobilier de baie si lavoare de sticla, fiind, dealtfel, singura societate din estul europei care producea lavoare de sticla.
Fiind produse de inalta clasa si avangardiste pentru perioada respectiva acestea s-au remarcat usor in piata prin culorile vii ale lavoarelor de sticla si prin calitatea si designul corpurilor de mobilier.

 • 2006
  Se lanseaza programul de bucatarii modulare Concorde. Liniile moderne, ergonomice, materiale si accesorii de inalta calitate a caracterizat aceasta linie de bucatarii.
 • 2007
  Iau nastere colectiile Bantu si Arketipo. Arketipo se caracterizeaza prin linii drepte si ergonomia spatiilor, iar Bantu prin liniile curbe si sinuozitate.
 • 2008
  Apare IO VETRO, colectia de mobilier cu lavoare si corpuri din sticla, dealtfel fiind o revelatie pentru piata autohntona prin culoriile vii, puternice si stralucirea sticlei.
 • 2010
  MILA, o colectie exclusivista de mobiliere din sticla. Armonizarea designului dintre lavoar, corp, oglinda si tehnologiile inovative folosite in prelucrarea sticlei au dat nastere unui produs remarcabil.
 • 2012
  DUNE. Sisteme de baie pe masura, asta s-a dorit sa reflecte aceasta colectie si deasemenea sa faca remarcabila imbinarea elementelor materice din compozitiile sale: lemn, sticla, inox, ceramica. Este, deasemenea, prima colectie in care am folosit microtehnologiile radiante pe care le-am incoporat direct in corpurile de mobilier pentru incalzirea spatiilor. Deasemenea, a fost punctul de plecare pentru brandul MATERIA, sub care se vor dezvolta noile produse si servicii.
 • 2013
  MATERIA prezinta SOLOECO, cel mai inovativ sistem de acoperire a suprafetelor. Calitatile si atributele acestui sistem au facut din acesta un produs exceptional si fara limite de folosinta.

MATERIA propune o noua filozofie in amenajarea spatiilor. Produse si tehnologii innovative, respectul pentru mediu, respectul pentru produsul artizanal sunt valorile dupa care ne ghidam. MATERIA este recunoscuta pentru originalitatea, rafinatetea, atentia pentru detalii si pentru competentele tehnice folosite pentru crearea unui mobilier de inalta calitate. Forma, culoarea, materialele si tehnologiile inovative fac ca MATERIA sa exceleze in mestesugirea mobilierului si sa impinga tot mai mult limitele de creatie a designerilor.

Top Stil Virginia - Stil, Rafinament, Eleganta!

... Pentru ca noi realizam emotii!

Recomandarile noastre